Chat

Chat online og find nye venner.
Vil du gerne i kontakt med andre og slå tiden ihjel med nogle hyggelige timer, er det er en rigtig god ide at finde en chat på nettet.
Der findes chat rooms i alle afskygninger på Internettet, men vil du kombinere det at chatte og eventuelt finde en kæreste, kan du
med stor fordel tilmelde dig en af de datingsider, der også har en chat.

Ved du hvordan du kommer i gang og synes du det er svært.
Der vil altid være nogen, der synes det er grænseoverskridende at besøge en chat for første gang. Du skal ikke holde dig tilbage.
De andre brugere har alle prøvet at være nye, så de ved hvad det betyder at blive taget godt imod. Du kan hurtigt vurdere om det er
en god chat du er havnet på. Mange vil hilse på dig med det samme, og du vil blive budt velkommen på chatten

Humørbarometeret stiger når du er på en chat.
Det er min oplevelse, at en aften på en chat kan være noget at det sjoveste. Humoren bliver ofte luftet og det er ren hygge at være en del af.
Du kan få mange gode grin ved at chatte, og tiden flyver afsted. Den sjove ping pong, du ofte møder netop på en chat er med til at humøret stiger, hvis
det har været en lidt sur dag. Nogle gange vil du opdage at der er gået flere timer, hvor I bare har hygget jer sammen på chatten og det kan være svært at
sige godtnat selv om klokken for længst er overskredet den normale sengetid.

Det er ikke kun overfladiske emner der skrives om på en chat. Mange holdninger er blevet luftet og endevendt på en chat, og det er muligt at få nogle rigtig gode diskussioner, hvis stemningen peger i den retning. Jeg kan varmt anbefale at blive chat bruger, også fordi du er i så direkte kontakt som muligt i forhold til, at I fysisk ikke er samme sted.

 

Et par links

Om Chat – En Wikipedia artikel

 

Adfærd på chatten
På en chat vil du møde alle mulige forskellige mennesker. Det er derfor vigtigt at respekten bevares ved at have nogle få spilleregler.

1. Undgå at angribe andre personligt. Det giver en dårlig stemning med det samme, og det er ikke meningen med at være på en chat.

2. Svar hvis nogen stiller dig et spørgsmål. Har du ikke lyst til at svare i åben chat, kan du skrive privat så de andre ikke kan se dit svar.

3. Undgå at spamme chatten (sende enslydende tekstlinje igen og igen) så det de andre chatter om forsvinder i spammængden.

4. Skriv ikke med store bogstaver. Det vil blive betragtet som om du råber, og det bryder ingen sig om.

5. Hils når du kommer ind på en chat, og fortæl når du går igen. Vent lidt med at logge af, så de andre har en chance for at sige farvel til dig.

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Go to Top