Dating sider

Dating sider
Med dating sider for stort set alle alderstrin, uddannelsesniveau, skønhed, XXL, doktorer, handymen og gud ved hvad ellers – hvad skal man så vælge i denne jungle ? Og er dating sider overhovedet noget for alle ?

Om datingsider er noget for alle, afhænger af den enkeltes temperament. Det skulle være mærkeligt om ikke en af de utallige dating sider vil virke tiltalende på netop dig, da udvalget er så stort som det er.

Datingsider er ikke ens. Du vil opleve at der er endog meget stor forskel på, hvordan datingsiderne er opbygget og hvordan de drives. Nogle dating sider er meget enkle i deres opbygning, næsten kedelige kunne man fristes til at kalde dem. Med enkelthed menes  der ikke nødvendigvis overskuelighed, da de meget enkle datingsider ikke har så meget potentiale at byde på, men udelukkende indeholder profiler og et simpelt skriveprogram, hvor kommunikationen foregår.

Andre datingsider har et stort potentiale med både debatforum, chat, dagbøger/blogs og loger. På disse sider med stort potentiale, vil du opdage at du skal være betalende medlem for at kunne kontakte de andre brugere af datingsiden. Det koster nemlig en hel bondegård at drive datingsider der udvikles og vedligeholdes hvert minut i døgnet.

Hvad skal du vælge
De meget forenklede datingsider kan være meget billige at bruge, og nogle er helt gratis. Du får hvad du betaler for, når du vælger datingside. Disse meget billige og nogle gange gratis datingsider er næsten fra start dømt ude. Der kommer godt nok nogle ind og opretter profiler, men det bliver meget hurtigt kedeligt kun at kunne skrive sammen, hvis du er så heldig at kunne finde nogen, der er online.

Ofte er der ingen online liste og du har derfor ikke engang mulighed for at se, hvem der er online, og om der overhovedet er andre end dig selv. Du kan heller ikke altid se, hvornår de sidst har været online, og ved derfor ikke om det er en aktiv profil, du henvender dig til. Alt i alt noget uoverskueligt makværk, der ikke har mange overlevelseschancer i det store udbud af datingsider.

Det er dig der skal vælge, hvad du vægter højst, men er det noget du seriøst har tænkt dig at bruge, vil jeg anbefale datingsiderne med flere muligheder end blot muligheden for at skrive breve. Det er nu engang mere spændende at være på en side, der ser flot ud, og hvor du kan have din helt egen side med dine gæstebogs indlæg, dagbog/blogs og meget mere.

Held og lykke med din søgen
Jeg vil ønske dig held og lykke med din søgning på den eller de datingsider du vælger at oprette dig på. Det kan kun blive en oplevelse, og finder du ikke den eneste ene, finder du måske noget andet så som venner eller personer med samme interesser som dig.

 

Til sidst en anbefaling: hvis du er over 40, så prøv at kigge på dating sider over 40 år – 40plus.dk er helt klart en anbefaling værdig, da det er her jeg har fundet mest seriøsitet i mine søgninger.

 

 

 

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Go to Top