Single

Hvorfor er du single
Det spørgsmål tror jeg rigtig mange stiller sig selv, og svaret er ofte at det giver frihed til selvbestemmelse. Ja det gør det da i den grad. Der er jo ingen man skal konferere med og mod i tvivlsspørgsmål, ingen at skændes med, ærge sig over, og ingen der skal være med i beslutningerne. Det rene svir, eller hvad synes du?

Ulemper ved at være single
Det kan være sjovt og dejligt at være single i en periode, men hånden på hjertet, så er det altså heller ikke mere spændende. Der er tider, hvor det at være alene kan være næsten ubehageligt. Tag for eksempel hvis du får en slem forkølelse eller influenza. Der er da ikke noget værre end at der slet ikke er nogen, der lige kan tage toppen af ubehaget ved at drage omsorg for dig og lave en kop te eller komme med noget koldt at drikke, hvis du føler dig helt udmattet. Lige der, er der vist mange, der ville ønske de ikke var single.

Og hvad med den fysiske del, hvor du får et kram, når du allermest trænger til det. Det er ikke noget, man kan gøre selv, og det betyder nok mere end vi lige tror. At være single er ikke altid eftertragtet. Den meget personlige samhørighed, der kun eksisterer i et kæresteforhold, kan ikke rigtig erstattes af andet.

Kan det nu også passe
Mange singler siger,  at deres status som single er selvvalgt, og at de har det godt med det. Er det i virkeligheden en slags selvbedrag, og hvorfor er de så at finde på datingsiderne, hvor de søger venner og som parentes  lige har flettet ind, at hvis den eneste ene skulle dukke op, er de da ikke afvisende overfor dette. Måske er det en måde ikke at forpligte sig på, eller udtryk for en sårbarhed, der værnes om.

Der findes selvfølgelig også singler, hvor singlelivet er en fast beslutning, der ikke står til at ændre. Det kan der være mange grunde til, og jeg skal da heller ikke påstå hvad der er bedst for den enkelte, kun betragte, tænke og undres over en så definitiv beslutning det er, at være single hele livet eller det der er tilbage af livet.

Jeg fandt også over disse artikler:

Flere kvinder vælger singelliv

Jeg håber du har nydt denne artikel, og at det har givet stof til eftertanke! :)

 

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Go to Top