Singlefest

   Leder du efter andre singler at feste med?
Hvor går I hen, når I går ud. Et spørgsmål, der er meget relevant for dig, som er single og gerne vil finde andre singler at feste sammen med.
Du har måske ikke et netværk, der omfatter en helt masse andre singler med mindre du har været single en del år. En singlefest kan være svaret på, hvor andre går hen
for at mødes.

Singlefester finder du på nettet
Det er blevet meget udbredt at annoncere singlefester på Internettet. Den lille annonce i avisen med dans for enlige og danseglade, kan du sikkert stadig finde, men det er på Internettet du finder de hotteste annoncer på hjemmesiderne. Der findes singlefester i alle afskygninger. Kroer, forsamlingshuse, hoteller, singleklubber og datingsider står i kø for at opfylde dit behov for at deltage i en singlefest.

Artikel på EB om at singlefester og forårsforelskelser

Endnu en artikel om singlefester

Datingsider og singlefester
Nogle datingsider annoncerer med singlefester, de arrangerer, hvor medlemmerne kan mødes. Det er ofte store forsamlinger, hvor flere hundrede mødes for at feste sammen. Det er et spørgsmål om temperament om du er til den slags singlefester, eller om du er til de mere private former, hvor brugerne selv afholder en singlefest i eget hjem. En datingprofil kan således sagtens være vejen til en singlefest.

Sjov og ballade og dejlige minder
Det er blot nogle af de udtalelser der kommer fra andre, der har deltaget i en privat singlefest. Det siger næsten sig selv, at det er nemmere for dig at få et mere indgående kendskab til de andre, når det er en lille gruppe, du fester med. De såkaldte eventmagere (de der afholder festen) gentager ofte seancen både forår, sommer og efterår, og en julefrokost for singler er også et af de singlefester der er stor tilslutning til. Der er opstået mange kæresteforhold og nye venskaber på denne måde.

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Go to Top